Veprimtari Shaban Gashi kujton sakrificat familjare për kombin tonë

Ndihemi krenar për skrificen e Babajt – Gjyshit tonë! Respekt për gjitha gjeneratat që kontribun për Lirin dhe Pavarësin e venditë.

Kështu shkruan në facebook historiani patrioti dhe luftëtari i orëve të para të UÇK së Shaban Gashi

Leave a Reply