Shkrimtari Mr.Florent Selca shpërndan librat e tij dhe në Deçan

Me Xhemë Krasniqin, mësimdhënës meritorë në komunën e Deçanit , kështu shkruan në profilin e tij në facebook z.Florent Selca Mr.i shkencave dhe shkrimtar e pedagog i nderuar .

Kujtojmë lexues të nderuar se autori ka shpërndarë qindra libra për shkolla institucione dhe individë , raporton portali JaninaPress

Leave a Reply