Fronti Popullor , uron Nexhmije Hoxhen dhe Gratë shqiptare me rastin e 8 Marsit

Fronti Popullor i Enver Hoxhes , me rastin e ditës ndërkombëtare të Gruas 8 Marsin uron heroinen luftëtaren partizane intelektualen drejtusen shoqen e jetës së babait të kombit shokut Enver Hoxha znj.Nexhmije Hoxha e pathyshme dhe sot në idiokraci!

Fronti Popullor kujton se në kryeepoken Enveriane pozita gruas femres sonë ishte ma mirë se sot qindra herë me punë , dinjitet shkollë pozitë në familje shoqeri

Fronti Popullor kujton gratë dëshmore ndër shekuj , Fronti njëherit uron mbarë gratë shqiptare dhe të botës në luftën për barazi e progres .

Leave a Reply