Ish Futbollisti Hysni Elshani takon strukturat e KF Ferronikeli

Ish futbollisti mirënjohur drenicas Hysni Elshani pjesë të jetës së tij e ka futbollin dhe Ferronikelin .

Ka një kafe me drejtorin dhe trenerin e Feronikelit Avdullah Tahiri dhe Zekirija Ramadani dhe me ish lojtarin e Feronikelit Nuhi Hoxhen

Leave a Reply