Selca:Kombi mbi të gjitha

Përderi sa nuk e kemi kombin primar , ne kurrë ditë të bardha nuk do të shohim .
Sepse një pjesë e konsiderushme e jona ende ka nostalgji për ish pushtuesit dhe vragat e tyre sepse kjo pjesë ka fenë para kombit ideologjinë krahinarizmin e këto gjëra e dobësojnë kombin tonë të shumëvuajtur !
Shqipëtaret duhet ti tejëkalojnë këto gjëra të ulëta ndasi , se na mallkon historia gjaku lum i derdhur me shekuj !
Shqipëtaret veç në kryeepoken Enveriane ishin një e tash prap duhet të bëhemi një shqipëtaret duhet integrohen lidhen mes veti me fejesa lidhje martesa pa dallime fetare krahinore ndryshe janë të rrejshme predikimet për tolerance nderfetare etj etj
Me u lidh me të huaj po bojka e në mes veti nuk po bojka jo !, tejkaloni sentimentet fetare dhe vendosne atdheun kombin të parin .

Leave a Reply