5 Maji Heroik

Lavdi 5 Majit Ditës së Dëshmorëve të Shqipërisë dhe Viseve të saja

Lavdi 5 Majit , ditës së dëshmorëve të mbarë Kombit
I falenderohemi Enver Hoxhes Kryekomandantit tonë legjendar që na la këtë datë madheshtore dhe në respekt trimit intelektualit Heroit Popullit Qemal Stafa e mbarë dëshmorëve të Kombit të çdo etape

Që nga koha e babait kombit Gjergj Kastriotit -Skënderbeut dhe deri të lufta e UÇK UÇPMB-së UÇK Kombëtare kujtojmë gjithë dalëzotesit e atdheut luftërat të rënët gjerë te Epopeja e Kumanoves 2015-të dhe njëherit urojmë lirimin e Çlirimtarëve nga Kampet e Hages dhe atyre sllavomaqedone etj

Pakica historikisht ka luftuar e kontribuar të ne kurse lirin e kanë gëzuar dhe ndyresirat e cdo ngjyre politike qe sot fyejnë vlerat , shumë kemi liri sa pak kanë kontribuar shqiptaret për të .

Tash dy llafe për pshtjellaqat dallavergjinjet përçaresit fundërrinat Dëshmoret janë të Kombit shqiptar e ata nuk janë të familjeve , partive , feve krahinave e ideologjive

Kam përshtypjen se ne nuk e meritojmë këtë gjysem-liri siç thoshte i madhi Adem Demaçi sepse ende nuk ua dimë vlerën heronjeve luftëtareve dhe më shumë se gjysma Shqipërisë është në okupim klasik nga fqinjët gjakëpires .

Pa luftëra e sakrificë mbinjerëzore shtreses atdhetare kurrë liria nuk do vinte miopa e të paftyrë zuzarë e putana !

Lavdia u takon dëshmorëve dhe të gjallëve meritor

Erald Selca

Leave a Reply