Mustaf Brahimaj dhe Klubi Dukagjini organizojnë me 06 Prill Mbrëmje me Folklor

Mërgimtari dhe atdhetari i nderuar z.Mustaf Brahimaj organizon një mbrëmje me muzikë folklorike me datë 06 Prill organizim ky i mirëseardhur për mërgaten tonë .

Leave a Reply