Shkolla Fillore Dëshmorët e Kombit në Shqiponjë pastron Kompleksin Memorial të Dëshmorëve

Nën drejtimin shembullor të pedagogut drejtorit z.Hysen Brahimaj shkolla fillore Dëshmorët e Kombit me stafin mësimëdhenesit nxënesit e nderuar pastruan kompleksin e dëshmorëve të kombit dhe udhët e fshatit .

Kjo shkollë njihet për aktivitete të tilla me vlera në të mirë të komunitetit .

Erald Selca

Leave a Reply