Histori në Foto nga Partizani

HISTORIA ne FOTO – Kur Partizani fitonte Kupen e Shqiperise

Foto historike te majit 1980, kur ish kapiteni legjendar Safet Berisha, ngrinte Kupen e Shqiperise per edicionin 1979-1980. Nje trofe qe vleresohej mjaft i nje Partizani te madh, ne emra dhe ne vlera sportive, i forte ne Kupe dhe Kampionat. Nje Partizan, qe disa muaj me pare, kishte mposhtur ne Tirane Celtic Glasgow nje nder ekipet me te forta te Kontinentit. Nderim dhe respekt per kete ekip te madh.

Leave a Reply