Përkujtohen vëllezërit Muharrem dhe Nazim Asllani

Ju njoftojmë se me rastin e përkujtimit të të rënëve në fshatin Hallaq i Vogël-Lipjan me datë 19.04.2019 do të bëhen homazhe në varrezat e të rënëve në orën 12:00. Përkujtohen vëllezrit Muharrem dhe Nazim Asllani

Lexues të nderuar kjo familje emblematike i dha kombit çdo gjë duke kujtuar Ismet Asllanin , Muharremin , Nazimin ishin magje e popullit e shtyllë të UÇK -së .

Janë të pavdekshëm , kolosa të kombit tonë andaj ti nderojmë kujtojmë me pietet e dashuri të madhe se fal tyre jemi të lirë .

Erald Selca

Leave a Reply