Me 9 Maj të ngritet në Këmbë populli për djemtë në burgje

Me 9 Maj do protestojmë ne populli i thjeshtë si popull i thjeshtë si vegjeli për trimat tanë të Grupit Kumanova të cilet tash 4 vite janë në kampet maqedone të përqëndrimit .
Çdo herë duke kujtuar dëshmoret e renë në Betejën e Kumanoves të 9 majit 2015 -të dhe të gjitha kohërave ne duhet ti mos i harrojmë bijët tanë në kazamatet sllave të cilet sot mund të ishin dhe dëshmor .

Të dalim në protesta kudo në viset tona në Europë e botë të protestojmë shqiptarisht duke ngritur zërin lartë për rigjykim të paanshëm , transparencë dhe hetim ndërkombëtar .
Kombi dhe shoqëria nuk duhet ti harrojnë dalëzotesit e atdheut

Erald Selca

Leave a Reply