FETAH SELCA , ISLAM BERISHA , ARDIAN KELMENDI DHE MUHARREM KELMENDI SHPALLEN HERONJË TË KOSOVES NGA PRESIDENTI THAÇI

Me rastin e 20 vjetorit të rënies së dëshmorëve të Kombit Fetah Selca , Islam Berisha , Adrian Kelmendi dhe Muharrem Kelmendi sot u bëne homazhe dhe fjalë rasti në Kodren e Kamenicave afer Buçanit

Moren pjesë qindra bashkëluftëtar , familjar dhe deputeti z.Ahmet Isufi , mjeku i UÇK -së zv.ministri shëndetsisë Ali Berisha , ish prefekti i Pejës z Ethem Çeku ish eproret Arzen Bytyçi , Avdyl Zeneli etj

Fjalë rasti dhe moderimin e bëri shkelqyshëm z.Skender Krasniqi bashkëluftëtar veprimtar e familje e nderuar i cili ka merita të mëdha në dekorimin e Presidentit Thaçi për heronjët

Fjalë rasti mbajten Ahmet Isufi , Skender Krasniqi , Avdyl Zeneli me c’rast familjareve ju ndan dekoratat .

Kujtojmë lexues të nderuar se beteja 25 majit 99 ishte një nga betejat më kolosale në ZOD nën komanden e mitikut Ramush Haradinaj .

Në këtë beteje u plagos rëndë heroi i gjallë z.Sali Krasniqi i cili mbijetoj fal kujdesit mjekesor dhe zotit .

Lugu i Baranit ishte dhe mbetet fole e shqiptarizmes .

Lavdi dalëzoteseve të atdheut

Leave a Reply