Shpëtim Agusholli dhe Bashkim Belegu çdo herë në mbrojtje të vlerave të UÇK -së

Shpeta dhe Tuli këtë të shtunde na vinë me një foto ekskluzive nga ambientet e shoqates së veteranve të UÇK -së në Pejë .

Dy heronjë të gjallë dhe të ndershëm model për të mirë , raporton portali JaninaPress

Leave a Reply