NUREDIN GËRVALLA DHE AGRON GËRVALLA NJË JETË PËR SHQIPËRI

Nuredin Gërvalla dëshmor i kombit bashkēluftëtar i imi figurë e madhe e luftës, dhe heroi i gjallë veprimtari i shquar i LPK Agron A. Gërvalla ishte me familje në shërbim të lirisë UÇK -së me terë potencialin e tyre .
Një jetë për Shqipëri kjo familje u mundua me nder dhe pastërti dhe është një nga familjet më të shquara të kombit

Leave a Reply