Çdo herë në shërbim të atdheut

Atdheun e don ose e don edhe më shumë, nuk ka dashuri më sublime se kjo.
Në një moshë aq të re ku pata nderin t’i bashkangjitem UÇK-së, nuk ka qenë tragjike nëse jam dukur një djalosh që
mund të fshij këpucët e një komandanti. Aq i lartë ishte entuziazmi për të luftuar sa do të isha në gjendje çfardo lloj kontributi të jepja që ta fitojmë atë luftë, andaj publikisht them se ndihem krenar që kam marr urdhëra nga Ramushi. Por, rrugëtimi im si luftëtar nuk ndaloj me kaq, më ftuan dhe me shumë optimizëm për fitore e çlirim i’u bashkangjita shokëve në luftën në Preshevë e Maqedoni.
Kam dhënë dhe do të jap kontributin tim për Kosovën sa herë të jetë nevoja të kapi pushkën.

Opinion nga luftëtari i madh Blerim Berisha Leci

Leave a Reply