Humanisti dhe politikani ndershëm Labinot Tahiri pranë çdo pjese të popullit

EMOCIONUESE!

Me kërkesen e antarëve, sonte, isha musafir tek Shoqata e të shurdhëve në Prishtinë!
Një komunitet i lënë kogja shumë anash apo në harresë…!

Zemra ime ndjen njerëzit që harrohen nga të fortit apo të pa përgjegjeshmit!

Mos i harroni✊?

Shkrimi i antarêve të shoqatës dhe kêrkesa e tyre!

Shoqata e të Shurdhërve në Prishtinë me kënaqësi mirëpriti sot vizitën e kandidatit për deputet Zt.Labinot Tahiri. Ne e njoftuam Zt.Tahiri për aktivitetet që bën Shoqata jonë si dhe i shfaqëm brengat e komunitetit tonë, e sidomos në këtë kohë fushate ku mbahen tubime e debate të shumta të politikanëve tonë e ne nuk kemi mundësi të kuptojmë se qfarë flitet aty për shkak të mungesës së interpretit të gjuhës së shenjave.
Falenderojmë shumë Zt.Tahiri që gjeti kohë të jete me ne sot ku edhe shënuam Ditën Ndërkombëtare të personave të Shurdhër. Ai pati mirësinë dhe ndau për ne edhe donacion ne vlerë prej 1,000.00 €. raporton portali JaninaPress.

Kujtojmë lexues të nderuar se Labi 365 ditë viti është i tillë

Leave a Reply