FRONTI POPULLOR KËRKON QETËSI NË SHQIPËRI

Fronti Popullor i Enver Hoxhes në Ferizaj është me shqëtesim duke i ndjekur ngjarjet në Shqipëri përplasjet politike pozitë -opozitë dhe presidencë .

Jemi dëshmitar se pas vdekjes së babait kombit Enver Hoxha atdheu ynë nuk pati kurrë qetesi dhe zhvillim po regres .

Ne kërkojmë maturi dhe zgjidhje në tavolinë ndryshe nuk do rrimë duarkryq nese cenohet atdheu .

Fronti Popullor Ferizaj Kryetar Agim Xhigoli

Leave a Reply