Deme Dërvishaj punëtor dhe atdhetar i madh

Mbahu Nënë mos ki frikë se i ke djemtë në Amerikë do thoshte Fan Noli i madh , mërgata jonë ishte dhe mbetet shtyllë e kombit në aspektin kombëtar dhe ekonomik duke mbajtur gjallë popullin tonë .

Një burrë Dukagjini e shqiptarie si Demë Dervishaj meriton respekt dhe admirim për vlerat familjare kombëtare njerezore .

Z.Demë Dervishaj jeton dhe vepron me dekada në SHBA duke qenë shembull si punëtor dhe atdhetar ku dha shumë kontribut për çeshtjen kombëtare me terë qënien e tij .

Demë Dervishaj ka krijuar emër të mirë dhe familje model për të mirë , dhe gëzon respektin e ne çlirimtarëve .

Jemi krenar me ty dhe vlerat tuaja shumëdimensionale dhe mërgates heroike

Erald Selca

Leave a Reply