Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor vazhdon me aktivitete

Nje mirenjohje nga Fronti popullor per te madhin Muharrem Hazrollaj dhënë djalit te tij Alban Hazrollaj per meritat e tija si ne lufte ashtu edhe ne paq I qofte i lehte dheu shqiptar

Agim Xhigoli dhe Fronti Popullor në vazhdimësi nderojnë vlerat raporton portali JaninaPress

Leave a Reply