Komandant Nasim Haradinaj njeriu më unifikues i krahut të luftës

Dihet botërisht se familja e Komandantit emblematik Nasim Haradinaj baces Ismajl është një nga familjet më emblematike në trojet tona më sakrifikuese .

Nasim Haradinaj si nënkryetar i Ovl UÇK me kryetarin Hysni Gucati stafin etj po bëjnë punë të mira në mbrojtje vlerave pa bo dallime kurrë .

Duke pa luftën e eger per pushtet nderskamcat percarjet komandant Nasimi cdo here ka qene unifikues mbarekombetar superdinjitoz ne paraqitje televizive dhe raport me nderkombetaret prandaj sot është zeri me autentik i vlerave

Leave a Reply