Behxhet Reçica -Jam Krenar që isha bashkëveprimtar me të madhin Jashar Salihu

Në një bisedë me portalin JaninaPress z.Behxhet Reçica veprimtar kombëtar dhe aktivist i madh i LPK UÇK -së me rastin e 19 vjetorit të ikjes nga jeta të kolosit Jashar Salihu e kujton me lot në sy dhe ndihet krenar që punuan sëbashku për liri , çlirim e bashkim Kombëtar .

Veprimtari Reçica thotë se na duhet punë me realizuar amanetin e heronjëve si Jashar Salihu ????????

Leave a Reply