Vedat Muriqi sulmuesi më i mirë në Turqi

Mund të zgjedhësh të ankohesh për vendin ku jeton, për t’i pasur justifikimet e dështimit sa më të lehta, ose të marrësh më shumë forcë nga momentet e vështira dhe të ecësh përpara.

Kaloi luftën e Kosovës, e nisi te Liria e Prizrenit, vazhdoi me Teutën e Besën e Kavajës, ndërsa sot është sulmuesi më i mirë në Turqi.

Dikur qeshnin me ëndrrën e tij, sot krenohen me të (Vedat Muriqi) Sport Ekspress

Leave a Reply