FRONTI POPULLOR KUJTON PEZEN HISTORIKE TË DREJTUAR NGA ENVER HOXHA

KONFERENCA E PEZËS DHE ARKITEKTI I SAJ ENVER HOXHA

Si sot 77 vite me parë është organizuar në Pezën heroike dhe historike në këtë bastion partizanesh çlirimtar me 16 Shtator 1942 Konferenca e Pezës nën iden e arkitektit të madh e të lavdishëm të Kryekomandant Enver Hoxhes dhe Partisë .

Shqipëria nuk i duronte çizmet e huaja vrastare kuislinget nuk e duronte koleren nazifashiste prandaj populli ynë u hodh në luftë vetëmohuese duke derdhur gjakun për liri kundër okupatoreve nazifashiste

Shpëtimtari i Kombit Enver Hoxha dhe lufta jonë më e lavdishme na ruajten ADN dhe na rreshtuan mes fitimtaresh !

Tash tre dekada idiokracia mohon luften mohon vetëveten mohon Shefin politiko ushtarak të LNÇL .

Këta bubrreca e krimba demo(n)kracie janë askushi e të tillet sot veç shkil e shko kujtojn ngjarjet historike .

Faktet historike namin lavdin gjakun nuk i mohon dot askush .

Lindja më e madhe e shekujve Enver Hoxha i takon vegjelisë popullit liridashes e popujve të përparuar .

Erald Selca

AGIM XHIGOLI

Leave a Reply