Gjenerali i UÇK TMK Lahi Brahimaj meriton mbështetje popullore

Qysh i ri me terë familjen e tij u vu në shërbim lirisë çlirimit dhe bashkimit kombëtar Gjeneral Lahi Brahimaj figure eminente e UÇK -së i dëshmuar në beteja organizim .

Dha kontribut të madh dhe në shtetendertim si Komandant i lartë në TMK , dhe doli triumfator në Hagë me Ramush Haradinajn legjendar Idriz Balajn etj as specialja e as askush nuk mund ta thyej këtë lis Shqipërie i cili meriton vota masive popullore ditēn e diel me 6 Tetor sepse edhe kur ishte deputet o nga te paktet që nuk i preu kontaktet me vegjelinë popullin .

E.Selca

Leave a Reply