Të zbulohen vrasjet e ushtarëve të UÇK -së dhe vrasjet politike !

Një drejtësi vendore e pandikuar nga politika , duhet zbuloj vrasjet e mbi 200 ushtarëve të UÇK-së TMK -së e vrasjeve të tjera politike pa dallim dhe autoret e nxitesit e tyre të vihen para drejtesisë .
Unë kam dyshimet e mia te UDB -ja dhe shërbimet antishqiptare për të futur luftë vëlla -vrasese mes nesh po drejtësia duhet të veproj!

Leave a Reply