Kapllan Aliqki ishte burrë i respektuar kudo në hapësiren shqiptare

Ikja e herëshme nga jeta e baces Kapllan Aliqki le që goditi preku në zemër dhe shpirt familjen e ngushtë , po preku fisin fshatin Kosoriq Lugun e Baranit mbarë ne .

Ishte një puntor i madh me dekada , burrë me autoritet atdhetar i sjellshëm fisnikë human që la prapa një familje shembullore me të gjitha virtytet e nevojshme .

Jeta dhe vepra e baces Kapllan , vlerat e tij do kujtohen brez pas brezi andaj familja duhet jetë krenare me të përjetesishtë

Leave a Reply