Bashkimi Kombëtar nuk bëhet me llafe çajtoresh , po me veprime konkrete

BASHKIMI KOMBËTAR NUK BËHET ME LLAFE , PO ME VULLNET POLITIK !

Bashkimi ynë kombëtar duhet jetë detyrë mbi detyrat e politikes sonë dhe çdo shqiptari të vërtetë kudo ku ndodhet .
Për Bashkimin Kombëtar , është derdhur gjaku me shekuj janë flijuar breza të terë janë berë luftëra të pandërprera e kjo gjë duhet bëhet me çdo kusht jo me llafe çajtoresh ose kur nxeheni duke dëgjuar folklor po me veprime konkrete e me vullnet politik .

Vullneti politik mungon , ose kohë pas kohe për efekte elektorale politikan ndryshem me pozitë ose opozitë e risjellin ketë temë .

Bashkimi Kombëtar , dmth realizimi i aspiratave shumë shekullore , dhe me ketë Bashkim duhet bashkuar Kosova Lindore dhe të gjitha trojet me trungun amë Shqipërinë duke mos harruar kurrë Sanxhakun , Toplicen , Malësinë Çamerinë

Të gjitha përpjekjet duhet të jenë në këtë drejtim , sepse vetëm të bashkuar jemi faktor në Gadishullin Ilirik e me gjerë , kurse nese jemi të ndarë e përçarë do jemi poligon qitje për armiqët e jashtëm dhe brendshëm .

Pa e berë Bashkimin Kombëtar , ne jemi kufoma të gjalla që kundërmojmë erë të qelbur .

Me çdo mjet politik dhe luftarak , duhet të bëhet Bashkimi ynë Kombëtar .

Erald Selca

Leave a Reply