Me ty Shqipëri -Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor

Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor në një intervistë për JaninaPress shprehet me dhimbje për situaten në Shqipëri pas termetit fatal që goditi atdheun tonë , Agimi dhe strukturat e Frontit kanë ndihmuar në menyre simbolike bashkekombasit .

Leave a Reply