Selca:2 Mars 1444 Besëlidhja e Lezhës e Kryeshqiptarit Gjergj Kastrioti të jetë festë zyrtare kombëtare

Idoli i mbarë shqiptarëve në botë atyre të vërtetë është kryeshqiptari baba i kombit tonë arkitekti shtetit parë shqiptar Gjenerali me i madh i njerëzimit Gjergj Kastrioti Skënderbeu shpëtimtar i kombit tonë dhe Europes

Data 2 Mars 1444 Me insistimin e Mbretit tonë Skenderbe solli unitetin tonë për ti përballuar armiqet gjakatar osmanllinjë venedikas etj

Kjo datë e madhe duhet jetë festë zyrtare në Kosovë Shqipëri kudo në trojet tona dhe mërgatë dhe ndaj mendimin e njejtë me të nderuarin vëllaun historianin Paulin Zefi

Sot frymojmë shqip falë atit tonë luftërave të tij me me shumë se 25 vite , ai u bë inspirim për ne luftëtaret dhe anëkend botës

Erald Selca