Matrapazet që afruat afër sot po heshtin !

Ne luftëtaret e UÇK ‘së i qëndruam gjithmonë besnik vlerave kombëtare , dhe partive tona të dalura nga lufta Thaçit , Veselit , Limajt , Ramushit etj qëndruam besnikë ani pse shumica dërmuese nga ne jemi në varfëri ekstreme , e me sëmundje e halle po sa ishim besnikë ne edhe ishim e do jemi kritikë për gabimet të metat , ne kemi fol çdo herë e kritikuar prandaj nuk na afruat afër ose me ndonjë pozitë .
Po shtroj pyetjen , ata qindra mijëra legena putana matrapaz që përfituan u bonë milionera lorda moren poste të pamerituara nuk po i shoh kurrë duke ju mbrojtur ju ish Drejtues të luftës ose luftën çlirimtare , të tillët nuk i kemi pa as në protesta kurrë nga pas lufta e deri sot !
Të tillë horra nuk do duhej afruar ngat veti , ndoshta në këtë pikë do mbushni mend ndonjëherë e ta dini se shoket e idealit e istikameve kanë dallim me ata të interesit , sepse këta të interesit nesër me mbetë ju pa ndikim pushtet nuk ju folin në udhë !

Leave a Reply