Nënkolonel Astrit Huskaj , Kadri Veseli dhe UÇK bënë Epokë

Për portalin JaninaPress N/Kolonel Astrit Huskaj përfaqësues i OVL UÇK për Amerikë shprehet se Komandanti Eprori i lavdishem i UÇK -së burrështetasi Kadri Veseli do tejëkaloj këto sfida padrejtesi nga e ashtuquajtura drejtësi ndërkombëtare .

Astriti thekson se çdo Epror dhe Luftëtar i famëmadhes UÇK -së e cila bëri luftë të drejtë është hero dhe i pafajshëm , ajo që ka kryer mizori është Serbia fashizoide

Leave a Reply