Gjergj Kastrioti -Skënderbeu , vëllau i Enver Hoxhes figura botërore të dy Gjigantët e mëmëdheut

Gjergj Kastrioti -Skënderbeu Kryeshqiptari i lavdishëm botëror

Kryeheroi ynë Kombëtar Gjergj Kastrioti -Skënderbeu figurë themeltare kombëtare , Gjeneral i klasit botëror poliglot , diplomat politikan vizionar unifikues i kombit në luftë kundër hordhive otomane .
Udhën dhe nderin e tij e vazhduan breza të terë , po e lartësoi më së shumti vëllau i tij Gjenerali i lavdishëm kryeshqiptari Enver Hoxha

Ke qenë dhe mbetesh burim frymëzimi i madhi e i larti Skënderbe ashtu si shumë figura të shquara të Shqipërisë sonë të dashur e të shtrenjtë ??✊
Uniteti dhe Bashkimi Kombëtar detyrë mbi detyrat

Erald Selca

Leave a Reply