Shoqëria Lëvizja nderon me mirënjohje kolosin kombëtar Gafurr Qalaj

Për merita jashtezakonshme kombëtare shoqëria Levizja pasuese e LPK famëmadhe organizates politiko ushtarake numër një në botë themeluese e UÇK -së ka nderuar kolosin Bacen Gafurr Qalaj konsideroj që o mirenjohje e qëlluar dhe si bashkëveprimtar e luftëtar i orëve të para u gëzova për këtë gjë sepse kur nderohen vlerat nderohemi gjithë

Mësuesi ynë i madh baba i kombit sivëllau i Skënderbeut njëshi ENVER HOXHA na mësoi ta kemi atdheun numër një

Udhën atdhetare bac Gafurr po e vazhdon dhe im vëlla Besmiri e familja tejet e respektuar në trojet arberore e mërgatë

Erald Selca