Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli:Përvjetori i Lidhjes së Prizrenit ngjarje me peshë kombëtare

Sot me rastin e 10 Qershorit 1878 të Lidhjes së Prizrenit e kujtojmë ne enveristet kete ngjarje me rendesi kombetare rolin e lidhjes për çlirim nga zgjedha osmane sllavogreke .

Ketë ngjarje Lidhjen Abdyl Frasherin , Imer Prizrenin Sylejman Vokshin etj e vleresoi lart dhe ati kombit Enver Hoxha

Lidhja shqiptare e Prizrenit është hap për vetedije kombetare dhe shtet shqiptar thote shoku Agim Xhigoli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *