Alea Art Bakery Ferizaj -Arti i Gatimit

Bakery AleaArt Me raste Ditëlindjesh apo Ahengjeve të ndryshme nuk jeni afer Familjarëve porosit pranohen edhe nga Diaspora😊

Cilësi, korrektesi e shërbim modern dhe Europian nga kjo pastiqeri me renome të madhe në Ferizaj e cila tashmë mbulon me produktet e saja një rrjetë gjërë marketesh

JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published.