Mehë Uka kolos i UÇK-së

Selca: Eprori i UÇK-së Mehë Uka ishte trim i rrallë e intelektual i shquar

Sot është përvjetori i rënies heroike të kolosit të UÇK-së të madhit e të pavdekshmit Mehë Uka biri i madh i Mitrovices Kosoves dhe terë Shqipërisë , njeri i celulave të para të organizimit luftarak kundër okupatorit shovenist serb .
Ishte intelektual i mprehtë , vizionar e njeri i aksioneve të shumëta .
26 Vite me parë ra për të mos vdekur kurrë i madhi Mehë Uka , dhe në UÇK kishim Brigaden e lavdishme 141 Mehë Uka të ZOSH

Trim i rrallë intelektual e pedagog i shquar

Lis Shqipërie

Lavdi dëshmorëve të mëmëdheut

Erald Selca