Enveristet me Kryetarin Agim Xhigoli kujtojnë Betejën e Koshares dhe luften e madhe të UÇK-së

Në rrugën drejt lirisë, shqiptarët kaluan në shumë vuajtje e sakrifica, trimëri e heroizëm me shekuj duke mbajt lart flamurin kombëtar në duar

Epopeja e Koshares, hyri në kujtesën historike sepse hoqi kufirin e padrejtë që ndau kombin për shumë dekada.

Respekt e përulje për heronjtë, Brigadën 138 “Agim Ramadani”, të UÇK-së kurorë lavdie e bashkimit, lavdisë dhe guximit shqiptar.

Lavdi

Leave a Reply