I madhi Nusret Pllana kujton dëshmorin Fitim Kukaj

Foto që flet më shumë se 10.000 fjalë!

Dëshmori i lirisë, djaloshi 17 vjeçar, Fitush Kukaj – simbol i mburrjes dhe krenarisë shqiptare, simbol i bukurisë të racës më të vjetër dhe më të bukur në botë(pellazgo-iliro-dardane), simbol i ushtarit të lirisë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ushtrisë më të pastër dhe më të lavdishme në botë!
LAVDI E PËRJETSHME!