Nesër nderohen dëshmorët e atdheut me një manifestim në Doganaj

Njoftim për Manifestim Përkujtimor në Doganaj

Me rastin e 23 vjetorit të rënies dëshmorëve të kombit dhe martirëve të luftës, të cilët ranë më 13 prill 1999 në Doganaj, Këshilli Organizues në bashkëpunim me Organizatën e Veteranëve të Luftës së UÇK-së dega në Kaçanik dhe Komunën e
Kaçanikut

Organizon:

Manifestim Përkujtimor

Datë, 13 Prill 2022, ( E Mërkurë)

Ora, 11:00

Vendi : Pllaka Përkujtimore, Doganaj

Pas Manifestimit do të bëhen Homazhe dhe do të vendosen lule në vendin e rënies si dhe në Kompleksin Memorial te Varrezat e Dëshmorëve

“ Liria do të jetoj aq sa do t’i kujtojmë dëshmorët…”

Leave a Reply