Mërgimtari atdhetar z.Hysni Elshani kujton Dëshmorët e Kombit

Gjaku i juaj liria e jone 🇽🇰🇦🇱!

Shpirti yt miku im Lul dhe i gjithe deshmorve te kombit bafshin drit ne lulat e xhenetit. I leht u qoft dheu i Kosovës qe aq shumë e deshtet🙏

Leave a Reply