E papranushme Gjuetia e shtrigave kundër UÇK-së

Persekutimi i ish luftëtarëve dhe Eprorëve drejtueseve të UÇK-së vazhdon pa u ndalur nga gjykatat vendore dhe të huaja .
Kjo është gjuetia e shtrigave më e madhja që ka njohur bota kundër vlerave ma sublime kombëtare !

Leave a Reply