Familja e Heroit të Kombit Naim (Metë ) Nimonaj uron 5 Majin ditën e dëshmorëve

Një nga familjet më të lavdishme kombëtare ajo Nimonaj nga Gllogjani i Deçanit të Shqipërisë familja e Eprorit të UÇK-së dëshmorit Naim Nimonaj uron tërë kombin me rastin e 5 Majit Ditës së Dëshmoreve duke apeluar për unitet dhe realizim amanetit dëshmorëve

Lexues të nderuar kujtojmë kjo familje nga ma plaku baca Metë i ndjerë e te Kushtrimi më i vogli ishin shërbim UÇK-së dhe baca Sylë është një hero i heshtur

Leave a Reply