617 vjetori i Lindjes së Skënderbeut

Me 6 Maj 1405 Lindi Kryeheroi ynë Kombëtar , një nga lindjet më të mëdha të njerëzimit Gjergj Kastrioti -Skënderbeu personalitet strategu Drejtuesi jashtëzakonshem kombëtar dhe ndërkombëtar 🇦🇱🇦🇱✊✊
Akoma dhe sot na mungon uniteti kombëtar të cilin ai e arriti në Lezhë , për Skënderbeun janë shkruar mijëra libra dhe nami e madhështia e tij njihet në terë botën.

Nga ne shqiptaret askush si Kryekomandanti burreshtetasi i madh Enver Hoxha nuk ja ka ditur dhe vleresuar vepren Skënderbeut të lavdishëm për këtë folin faktet e panumërta ❤✊🇦🇱

E.S

Leave a Reply