Ish Kryeministri Haradinaj takon veprimtarin Bajram Mulaj me mërgimtarë

Sot në Gllogjan, bashkëbisedim vëllazëror me miqtë e mi, Bajram Mulaj, Riza e Shkelzen Fetahaj që jetojnë në mërgim.
Rizait e Shkelzenit ju kam ndarë medaljen “ME BESIM NË ZOT, ATDHE E SHTET”.
I falënderova për angazhimin e tyre në mërgatë dhe kontributin e tyre në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës.
Zoti e bekoftë mërgatën tonë!