Infermiere Nebahate Podrimaj veterane e shëndetsisë Kosovare

Zonja Nebahate Podrimaj është një nga punetoret e para shendetsore tashmë veterane e shëndetsisë me rreth 40 vite përvojë në misionin fisnik infermieri si infermiere pranë Klinikes Gjinekologji -Obstetri Prishtinë

E shkolluar pedante punë e afërt me staf pacientë nëna me këshilla arta dhe edukim gëzon autoritet tek mantelbardhet popullata

Ajo sëbashku me motren e çmuar Lume , dhe me profesoreshën e AAB znj.Vjollca Jusufi janë model i punes përkushtimit aktivitetit shëndetsor tejet human dhe madje në pandemi përkundër rreziqeve nuk janë ndal me terë stafin e nderuar

Znj.Nebahate Podrimaj është për çdo lavdatë dhe i bënë nder institucioneve tona prezenca e saj dhe i urojm suksese panumërta

Erald Selca