Përparim Xhafaj afaristë dhe atdhetar të njohur

Z.Perparim Xhafaj nga Ferizaji me vellezerit e tij i takon një familje çmuar humane atdhetare punetore e me vlera shumeta .

Perparimi me vellezer në Kosovë dhe gyrbet , është një biznismen i nderuar që ka shumë puntor dhe i trajton mire e me dinjitet

Perparimi vellezerit Xhafaj janë njerez te respektuar gjitheandej , dhe vet Perparimi është aktiv shumë dhe çeshtje kombetare ku është pjesë e strukturave Frontit Popullor me shokun Agim Xhigoli në krye

Kjo familje e nderuar janë bemires te medhenje sa here munden , dhe jane modest e Perparimi tere jeten e tij e ka pas parim punen dhe vetem punën sepse sic thote Perparimi vec me pune ecim para

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *