Kryetari Agim Xhigoli dhe sekretari E.Selca dhe Enveristët mbështesin protesten e nesërme kundër Gjykates Speciale

Ashtu si gjithmonë në ballë fortunash Enveristët luftëtaret e UÇK -së veprimtaret Agim Xhigoli kryetar i frontit popullor dhe enveristët përkrahin PSD Dardan Molliqajn për protesten në Gjilan kundër Trendafiloves .

I ftojmë të gjithë të marrin pjesë e janë dinjitoz të qetë

Liri Çlirimtarëve

Rroftë UÇK-ja dhe Shqipëria