Udi Nasufi mërgimtari i lidhur me atdheun nënë Shqipërinë

Që mijera vite mërgata jonë mbetet shtyllë tra bastion i Shqipërisë dhe viseve të saja në luftërat për liri mirëqenie e progres

Vëllau im i jetës mërgimtari nga trojet tona të bekuara tëShqipërisë Lindore qoftë në viset tona po dhe Europë dhe Kanada ka mbështetur fuqimisht LPK në UÇK , UÇPMB UÇK kombëtare dhe prore u rreshtua me vlerat me çlirimtaret të cilet çdo herë i çmon nderon dhe mbështetë me tërë qënien e tij .

Nuk i do lavdatat dhe urimet ,po ne shokët sivëllezërit e idealit për Shqipëri e çmojm dhe nderojmë maksimalisht vëlla Udin familjen e tij të shumënderuar .

Je Lis Shqipërie vëlla , sinonim i vlerave më të arrira kombëtare .

Të paçim me shekuj në mesin tonë , rroftë Shqipëria viset e saja në liri dhe robëri dhe mërgata jonë si pasuri kombëtare

Erald Selca