Erald Selca:Komandant Ymer Alushani -Voglushi Kolosi i UÇK-së

Eprori i UÇK-së Ymer Alushani -Voglushi një nga figurat më emblematike të Drenices Kosovës dhe Shqiptarizmes .

Trimi ynë që me njesitet e tij mbrojti me jetën e tij Grykën e Llapushnikut në beteja kundër okupatorit serb

Falë dëshmoreve e luftes drejtë të UÇK-së jemi të lirë , andaj mos e harroni gjakun luftën vlerat dhe nderoni dëshmoret meritoret njëllojë pa dallime .

Ymer Alushani Voglushi i takon një familje me vlera jashtëzakonshme kombëtare

Erald Selca