Granit Xhaka ishte në nivel

Kurrë nuk më habisin këto aktivistet me para ojqiste /analiste sepse lypin vëmendje me çdo kusht .
Granit Xhaka ka vepruar shumë mirë si kundërpërgjigjje ndaj tifozerisë koreve serbe antishqiptare ku u përfshin dhe trajneri D.S.dhe banka e tyre rezervë .
Këtyre nuk ua ka djeg Serbia shpirtin , e hiqen si të mençur moderuar etj etj